Xelion 8

Een complete VoIP-telefooncentrale waarmee je altijd en overal bereikbaar bent. Of het nu om zakelijk bellen, chatten of e-mailen gaat. Of over sms’en via een bureautelefoon, een smartphone, een PC op kantoor, thuis óf onderweg, Xelion maakt het mogelijk.

Complete telefooncentrale

Xelion 8 is een complete telefonie- en communicatieoplossing met diverse standaard functionaliteiten en een intuïtieve gebruikersinterface. Met alle functionaliteiten die je van een hoogwaardige telefooncentrale mag verwachten, is Xelion 8 een praktische oplossing voor ieder bedrijf waar efficiëntie, bereikbaarheid en gemak voorop staan.

Ook als app

De Xelion 8 app biedt het gemak van overal bellen en bereikbaar zijn. De app is te gebruiken met simkaarten van beXam Networks, maar ook met simkaarten van bestaande mobiele providers. Hiermee heeft de klant de vrijheid om eenvoudig de overstap te maken naar Xelion 8. De app is beschikbaar voor Apple, Android en Windows smartphones.

Voordelen op een rijtje

U kunt Xelion 8 moeiteloos integreren met andere applicaties zoals Exact, AFAS, PerfectView en SalesForce.

Ook heeft u de mogelijkheid om een koppeling te bouwen met een eigen CRM-pakket.

De CRM-koppelingen van Xelion dienen als virtuele communicatie assistent die de gebruiker alle manieren van communiceren aanreiken. Fysiek heeft een organisatie alleen telefoontoestellen en softphones op locatie. Het beheer en de ondersteuning van de telefooncentrale ligt volledig in handen van beXam Networks. In combinatie met onze internetverbindingen, is de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven verzekerd. Bent u op zoek naar een volwaardige telefooncentrale zonder eenmalige investering en het gemak van overal bereikbaar zijn? Dan is Xelion de praktische oplossing voor u.

Xelion Bexam

  • Altijd en overal bereikbaar

  • Volwaardige telefooncentrale

  • Tal van gratis functionaliteiten

  • Geen hoge eenmalige investering

  • Eenvoudige vast-mobiel integratie

  • CRM-koppelingen