Wat is Office 365?

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, biedt Office 365 abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie.

Office 365 biedt gebruikersproductiviteit waarop u kunt rekenen

Vrijwel overal* toegang tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda’s op vrijwel elk apparaat (zoals een pc, Mac, Windows Phone, iPhone, Android- of Symbian-telefoon en BlackBerry**).
Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Office 365 neemt uw IT-zorgen uit handen

Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en implementaties binnen de organisatie.
Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft, de marktleider op het gebied van productiviteit. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.